Woodstock bergtop laminaat €14,95

Onze bergtop laminaatvloer van HDF met klasse 32 is speciaal ontworpen voor huiskamers en heeft een dikte van 8mm een breede van 19,3cm en een lengte van 138cm. Deze vloer heeft een rustige witte kleur en een strak voelbaar streepjesmotief. De vloer kan met weinig moeite worden gelegd omdat de planken makkelijk op elkaar aansluiten via een kliksysteem. Ook kan deze vloer worden gecombineerd met vloerverwarming.

Woodstock grijze wolken laminaat

Deze eiken vloer heeft een lichtgrijze kleur met subtiele kleurnuances. De vloer heeft groeven aan de zijkanten waardoor deze planken nog echter lijken. Verder hebben de planken hebben een licht reliëf. De lengte is 138cm, 19,3cm breed en zijn 8mm dik. De vloer is geschikt voor redelijk intensief gebruik en is eenvoudig te leggen dankzij ons kliksysteem.

Woodstock herfst bladeren laminaat

De herfst bladeren vloer heeft een ietwat rode kleur en een glanzende toplaag. De oppervlakte heeft een voelbare structuur. De planken hebben twee strips en een verhouding van 1,38m bij 19,3cm bij 8mm. Voor het leggen van deze vloer heeft u geen lijm nodig. De planken kunnen in elkaar worden geklikt. Deze vloer kan worden gebruiken in woonkamers en keukens. Ook kan deze vloer worden gebruikt in combinatie met vloerverwarming.

Woodstock licht hout laminaat

De licht hout laminaatvloer heeft relatief veel knoesten en een enigszins grauwe kleur. De structuur van de planken is voelbaar door de geborstelde naden. Ook heeft de vloer subtiele kleurovergangen. De planken zijn 128,6cm lang, 19,4cm breed en heeft een dikte van 8mm. De vloer is geschikt voor een normale gezinswoning en is te combineren met vloerverwarming.

Woodstock podium laminaat

Hoewel wij onze vloeren als nieuw verkopen, heeft deze vloer juist opzettelijk een oude uitstraling. Zo lijkt het alsof er scheurtjes in het hout zitten. Ook heeft de vloer redelijk veel knoesten. De planken hebben groeven aan de lange zijden en kan zonder lijm of moeite worden gelegd met een klik systeem. De afmetingen van de vloer zijn 128,6cm bij 19,4cm bij 8mm. Tot slot kan deze vloer ook worden gecombineerd met vloerverwarming.

Woodstock schemering laminaat

De schemering laminaatvloer heeft zandkleur en een licht streepjesmotief wat voelbaar is op de planken. De planken hebben geen groeven en sluiten strak op elkaar aan, waardoor de individuele planken nauwelijks te zien zijn. De vloer is geschikt voor reguliere woningen en kan gebruikt worden met vloerverwarming. De planken hebben een lengte van 138cm, een breedte van 19,3cm en een hoogte van 8mm.

Woodstock obsidiaan laminaat

Bent u op zoek naar een mooie, donkere vloer. Dan is de obsidiaan laminaatvloer echt iets voor u. Dit is een strakke, egale vloer zonder knoesten. De planken hebben een subtiel streepjes motief. De toplaag is gedeeltelijk mat en gedeeltelijk glanzend. Op de zijkanten sluiten goed op elkaar aan waardoor u de losse planken bijna niet kan zien. Ook deze vloer is goed geschikt voor huiselijk gebruik. De afmetingen van de planken zin 138cm bij 19,3 cm bij 8mm.

Woodstock olifant laminaat

De olifant laminaatvloer heeft een grijze kleur en een beperkt aantal knoesten. Deze vloer is redelijk egaal en heeft een fijn streepjesmotief. De vloer is gedeeltelijk glanzend en gedeeltelijk mat. De vloer is geschikt voor een standaard huishouden en kan gebruikt worden samen met vloerverwarming. De vloer maakt gebruik van een handig klik systeem zodat u geen lijm nodig heeft bij het leggen van de vloer. De planken hebben een lengte van 138cm, een breedte van 19,3cm en een dikte van 8mm.

Woodstock mist laminaat

Onze mist laminaatvloer heeft een blauw grijze kleur en veel knoesten. De zijkanten van de plank hebben groeven die donkergrijs zijn gespoten. De vloer is geschikt voor een standaard huishouden en kan gebruikt worden samen met vloerverwarming. De vloer maakt gebruik van een handig klik systeem zodat u geen lijm nodig heeft bij het leggen van de vloer. De planken hebben een lengte van 128,6cm, een breedte van 19,4cm en een dikte van 8mm.

Woodstock bosbruin laminaat

Deze vloer is speciaal ontworpen voor een minimale CO2 uitstoot. Voor het vervoer is gebruikgemaakt van relatief groene vrachtwagens. Ook is er gebruik gemaakt van gerecycled plastic en onbedrukte verpakkingen. Het laminaat zelf heeft een grijze kleur met enkele kleurnuances dankzij de knoesten. De toplaag is mat met een licht voelbare structuur. De afmetingen van de vloer zijn 138cm bij 19,3cm bij 8mm.

Woodstock eiken laminaat €14,95

De eiken laminaatvloer heeft een klassieke eiken kleur en ziet er enigszins verweerd uit. uiteraard is de kwaliteit desondanks goed. De planken hebben groeven aan de lange zijde om het gevoel van echt hout extra naar voren te brengen. De scheuren en knoesten zijn opgevuld met witte wax. De vloer heeft een lengte van 138cm, een breedte van 19,3cm en een dikte van 8mm. De vloer is geschikt voor een druk huishouden en is makkelijk te leggen met ons klik systeem.

Woodstock boswoning laminaat

Onze boswoning laminaatvloer heeft een licht bruine kleur die typerend is voor eikenhout. De toplaag is mat met nerven die lichtjes glanzen waardoor het lijkt alsof de vloer geolied is. Bijzonder aan deze laminaat vloer is dat de knoest echt voelbaar zijn. De afmetingen van de vloer zijn 1,38m bij 19cm bij 8mm. De toplaag is van uitstekende kwaliteit en is geschikt voor intensief gebruik. U heeft geen lijm nodig voor het leggen van deze vloer omdat de planken in elkaar worden geklikt.

Woodstock grafiet laminaat €14,95

Deze vloer heeft een licht bruingrijze kleur. De planken hebben een lichte nerftekeing, maar deze overheerst niet. Het geheel geeft een rustige uitstraling. Bijzonder aan deze laminaat vloer is dat de knoesten echt voelbaar zijn. De nerven glanzen licht waardoor het lijkt alsof de vloer geolied is. De planken hebben V-groeven aan de lange zijden. Deze groeven zijn iets donkerder om het planken uiterlijk extra naar voren te brengen. De afmetingen van de planken zijn 1,38m bij 19,3cm bij 8mm. De planken zijn makkelijk in elkaar te klikken en kunnen worden gecombineerd met vloerverwarming.

Woodstock bruin leer laminaat

De bruin leer laminaatvloer is een warme sfeervolle vloer. De Planken hebben een duidelijk voelbare structuur en hebben een sterke matte afwerking. De nerven hebben een lichte glans, waardoor het lijkt alsof de vloer is geolied. Alle zijden van de plank hebben groeven. Verder hebben de planken een lengte van 1,38m een breedte van 19,3cm en een dikte van 8mm. Deze vloer is goed te gebruiken in combinatie met vloerverwarming.

Woodstock nachthemel laminaat

Onze nachthemel laminaatvloer is een prachtige vloer als u houdt van donkere vloeren. De toplaag heeft een sterk voelbare structuur. De vloer heeft een matte afwerking behalve de nerven die licht glanzen. Alle zijden van de planken hebben groeven. De afmetingen van deze vloer zijn 1,38m bij 19,3cm bij 8mm. De vloeren kunnen zonder lijm worden gelegd dankzij ons handige kliksysteem.

Woodstock sneeuw laminaat

De sneeuw laminaatvloer heeft een groef aan de lange zijde van de plank en een voelbare structuur op de toplaag van het laminaat. De nerven hebben een subtiele glans, maar de rest van de planken hebben een matte afwerking. De planken hebben een lengte van 1,38m, een breedte van 19,3cm en een dikte van 8mm. De planken kunnen zonder moeite aan elkaar worden geklikt zonder lijm. Deze vloer kan goed worden gecombineerd met vloerverwarming.

Woodstock antiek hout laminaat

Onze antiek hout laminaatvloer heeft een nostalgisch houten uiterlijk. De planken van deze vloer zijn bijzonder breed. De afmetingen zijn 1,291m bij 24,6cm bij 8mm. De planken kunnen zonder moeite aan elkaar worden geklikt zonder lijm dankzij ons handige klik legsysteem. Deze vloer kan goed worden gecombineerd met vloerverwarming. De vloer is geschikt voor normaal gebruik.

Woodstock basalt laminaat €15,95

De basalt laminaatvloer is een een bijzondere, donkere vloer. Deze vloer geeft een bijzonder contrast met licht meubilair. De planken hebben een lengte van 19,3cm, een breedte van 138cm en een dikte van 10mm. Hierdoor is de vloer goed geschikt voor intensief huiselijk of licht commercieel gebruik. De planken zijn makkelijk te plaatsen dankzij ons handige klik systeem, waardoor u geen lijm nodig heeft.