Schuimbetonwest 1

 

Schuimbetonwest

Schuimbetonwest heeft jarenlange ervaring met betonvloeren. Wij verkopen verscheidene soorten betonvloeren waaronder woonbeton, anhydrietvloeren en isolerend schuimbeton. Door de lange levensduur en strakke afwerking zijn onze vloeren bijzonder geschikt voor particuliere woningen en bedrijfsruimtes. Onze woonbetonvloeren zijn leverbaar in verschillende kleuren. Ook zijn onze vloeren goed te combineren met vloerverwarming. Wanneer u een vloer bij ons koopt wijzen wij u een coördinator toe die al vragen beantwoord, en het gehele project voor u begeleid.

Een goede vloer is niet altijd duur

Beton is een relatief goedkoop materiaal dat makkelijk kan worden bewerkt. Verder hebben wij weinig andere materialen nodig voor onze vloeren. Hierdoor blijven onze kosten laag en kunnen wij onze vloeren goedkoop aanbieden. De details van onze betonproducten zijn te vinden op onze zusterwebsite.

Design mogelijkheden

Betonvloeren geven een unieke uitstraling en zijn leverbaar in verschillende grijstinten. Onze vloeren zijn goed te combineren met onze stijlvolle interieur producten. Uiteraard zijn onze anhydrietvloeren ook goed te combineren met onze parket- en laminaatvloeren.