Woodstock Vloeren

Bij woodstock vloer is het assortiment verschillende soorten vloeren. Uiteraard zijn al onze vloeren van hoge kwaliteit en kunt u ons personeel raadplegen als u wilt weten hoe uw vloer het beste kan worden geplaatst. U kunt een vloer uitkiezen op basis van uw persoonlijke smaak, en op basis van welke eigenschappen belangrijk voor u zijn in een vloer.

Wij adviseren u graag over welke vloer het meest geschikt is voor uw situatie. Via onderstaande links kunt u meer informatie over onze producten vinden.


Parket

Parketvloeren bestaan uit houten onderdelen die tegen elkaar aan liggen en op die manier een vloerpatroon vormen. Hierdoor is mogelijk om een groot aantal verschillende patronen te maken. De houtonderdelen bestaan uit meerdere lagen hout die haaks op elkaar worden gelijmd. De lagen worden onder druk samengeperst tot één geheel. Het verschil tussen parketvloeren en laminaatvloeren is dat vloeren van parket bestaan uit echt hout.

Woodstock amandel visgraat parket 1

Woodstock sneeuw laminaat 2

Laminaat

Vloeren van laminaat zijn bijzonder populair, en niet zonder reden. Laminaat gaat lang mee en is makkelijk te onderhouden. Tegenwoordig zijn laminaat vloeren nauwelijks meer van echte houten vloeren te onderscheiden. Laminaat vloeren bestaan uit drie lagen. De onderste laag is vooral voor de stevigheid. De tweede laag bestaat uit geperst plaatmateriaal. De bovenste laag bestaat uit een laag kunststof.


Woonbeton

Door onze jarenlange ervaring met betonproducten hebben wij een rijke ervaring opgebouwd in het plaatsen van industrieel ogende betonvloeren. Woonbetonvloeren zien er niet alleen strak uit, maar zijn ook onderhoudsvriendelijk en gaan lang mee. Mocht uw vloer toch beschadigd raken, dan kunnen wij uw vloer renoveren. Wij kunnen betonvloeren leveren in verschillende kleurtinten. Ook kunnen we uw vloer polijsten in een hoog- of matglans uitvoering.


Schuimbeton

Schuimbeton wordt gebruikt als opvulmateriaal voor kruipruimtes, omdat daar vaak vocht ophoopt. Een tweede toepassing van schuimbeton is dat het gebruikt kan worden als isolatiemateriaal. Schuimbeton isoleert goed, en is makkelijker te plaatsen dan veel andere isolatiematerialen.


Combinatie vloer

Wij bieden u een unieke mogelijkheid. Wij kunnen een vloer voor u leggen die bestaat uit schuimbeton en anhydriet. Hierin leggen wij vloerverwarming aan. Nadat het beton is uitgehard plaatsen wij er parket overheen. Omdat warmte omhoog stijgt is uw vloer vaak het koudste oppervlakte in uw huis. Om deze reden is het een goed idee om gebruik te maken van vloerverwarming.

Vloerverwarming vloeren


shares